Laatste editie van Overvloed

Woensdag spelen Sjoerd Groeskamp en ik de laatste editie van de voorstelling Overvloed. En daarmee komt er een einde aan te gek avontuur.
Sjoerd en ik hebben een poging gedaan om door middel van humor de wetenschap achter klimaatverandering over te brengen. We speelden bijna 50 keer, voor veel publiek en we kregen hele fijne reacties. Ook namen we na elke voorstelling een podcast op met een prominente gast. Die afleveringen zijn allemaal terug te luisteren op www.klimaatvoorstelling.nl

Veel dank Sjoerd, voor je overgave en enthousiasme. Het was heerlijk om na elke voorstelling vanuit je tenen te horen: “Wat een fantastische avond.” Ook veel dank aan Mark Verhoef voor het verzorgen van de techniek en aan Joris Hol en HP Hulscher voor het invallen. Dank aan Titus Tiel Groenestege en Michiel de Regt voor de regie, aan Peter van Ewijk voor de redactionele ondersteuning, aan het Amsterdams Kleinkunstfestival voor het mogen ontwikkelen van deze voorstelling en aan KOBRA Theater voor de tourneeplanning en aan alle anderen die een bijdrage leverden aan dit mooie project.

Woensdag 22 mei is je laatste kans, in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen

Deze blogpost is ook beschikbaar in het %s.