Nominatie prijs Beste Cabaretprogramma van het jaar

Waanzinnig nieuws! Hoogtij is genomineerd voor de Poelifinario, de cabaretprijs voor het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen! Ik ben waanzinnig blij, dankbaar en trots!
De jury schrijf: “Knappe maker die -nu nog- origineel uit de hoek kan komen met het thema klimaatcrisis. Patrick Nederkoorn doet het, met finesse en geestigheid, door met vooruitziende blik het woord te richten tot onze oosterburen: bereid je voor op de Nederlandse klimaatvluchteling. Wat indruk maakt, is uiteindelijk niet het thema, maar de zorgvuldige manier waarop verhaal, humor, doemscenario, scenografie, muziek en geluidsfragmenten in elkaar grijpen.”
Veel dank aan het waanzinnige team: Guido van de Meent, Mark Verhoef, Titus Tiel Groenestege, Anneloes van Assem en iedereen van Theaterbureau Korthals Stuurman.
En ook dank aan alle moeders en vaders die aan de wieg stonden van de voorstelling. Met in het bijzonder: Evanne Nowak, Michiel de Regt, Pieter Bouwman en Mirjam Barendregt.
Van harte gefeliciteerd aan Peter Pannekoek en Merijn Scholten, die ook genomineerd zijn in de categorie Engagement. Hier vind je de juryrapporten van alle genomineerden. De uitreiking is op 9 oktober in Diligentia in Den Haag.

Deze blogpost is ook beschikbaar in het %s.