Als interviewer en presentator ben ik te zien in verschillende talkshows:

 

Tijd voor Max – Af en toe val ik in als presentator bij het televisieprogramma Tijd voor Max (op werkdagen om 17u10 op NPO1)

 

Zzzzzondag – Elke eerste zondag van de maand presenteer ik om 16u00 met Oscar Kocken een talkshow vanuit de Stadsschouwburg in Utrecht. Een aantal interviews is via Spotify terug te luisteren

 

Showkees – Elke derde zondag van de maand presenteer ik om 16u00 met Oscar Kocken een  talkshow vanuit theater De Spiegel in Zwolle

 

Zomaargasten – Een totaal geïmproviseerde talkshow van Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn met 100% onbekende Nederlanders. Zomaargasten speelde op meerdere theaterfestivals in Nederland, waaronder Boulevard en De Parade. De Engelstalige versie van Zomaargasten heet Wild Guest en stond onder andere geprogrammeerd op het KKNK-festival in Zuid-Afrika. En voor de NTR maakten we een tv-versie onder de naam Zomaar een gast.

De Volkskrant noemt het programma “Een briljant concept” en Scènes schreef “Verbazend is ook dat in een gesprek dat een kwartiertje duurt behoorlijk wat diepgang mogelijk blijkt. (…) Zeer ontwapenend.” (****). Klik hier voor meer info.